Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το επάγγελμα του Σεφ


                                                  Το επάγγελμα του Σεφ

Για να γίνει κάποιος chef χρειάζεται να σπουδάζει χρόνια. Πρέπει να πας στην τουριστική σχολή, να ξέρεις ξένες γλώσσες και να έχεις κάνει μπόλικη πρακτική σε διάφορα εστιατόρια καλής ποιότητας, σε ξενοδοχεία, σε κέτερινγκ κ.α. Επίσης χρειάζεται να διαβάζεις μέρα νύχτα .
Παρόλα αυτά είναι ωραία δουλειά. Βγάζεις πολλά λεφτά, δοκιμάζεις καινούρια φαγητά από διάφορες χώρες και γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους καθώς ταξιδεύεις σε διάφορες χώρες . Είναι ωραίο επάγγελμα .
Όπως κάθε επάγγελμα έχει τα καλά του και τα κακά του. Μέχρι τώρα είδαμε τα καλά του. Ας δούμε και τα κακά του. Πρώτον,  πολλή κούραση, δεύτερον φέρνει πολύ στρες λόγω του ότι είσαι υπεύθυνος για την ποιότητα ενός εστιατόριου. Επίσης είσαι υπεύθυνος  για το τι θα τρώνε οι πελάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου